Werkzaamheden

Met mijn achtergrond in de muziekwetenschap en ervaring in de klassieke muzieksector als o.a. podiumproducent, tekstschrijver, boekhouder en beleidsmedewerker voel ik mij thuis in verschillende rollen en op verschillende plekken.

Sinds mijn afstuderen in 2012 ben ik actief als ondernemer. Mijn status als ondernemer is destijds geboren uit de behoefte om mij zo breed mogelijk te ontwikkelen en flexibel te zijn in een sector waar de banen niet voor het oprapen liggen. Inmiddels maak ik mij geen zorgen meer over baanzekerheid, maar kan ik gewoon genieten van het feit dat ik niet elke dag hetzelfde werk hoef uit te voeren.

Als ondernemer besteed ik de laatste jaren mijn tijd hoofdzakelijk aan het adviseren en assisteren van ZZP’ers op het gebied van inkomstenbelasting, omzetbelasting en de boekhouding. Ik heb ervaring met het inrichting en onderhouden van de boekhouding in Excel, Exact Online en Bokbiz. Omdat ieders tijd en geld kostbaar zijn, is mijn inzet de klant waar mogelijk en gewenst, zelf aan het werk te zetten en zelfredzaam te maken.

Voor een uitgebreider profiel, zie LinkedIn.